Afkickklinieken in Thailand

Wat je moet weten over Thailand:

vertrek  11 uur reistijd, het is in Thailand 5 uur later

klok  Snelle opname mogelijk

taal  In de kliniek spreken ze Engels

Niets is zo effectief als een verblijf in een afkickkliniek. Vanwege de persoonlijke aanpak en volledige toewijding van experts, is de kans groot dat jij van je verslaving afscheid kunt nemen.

Een groeiend deel van de afkickklinieken is ook in het buitenland actief, waaronder Thailand. Afkickklinieken in het land waar boeddhisme de hoofdreligie is, dragen bij aan het creëren van rust rondom de hectische periode waar jij je momenteel in bevindt.

De afkickklinieken in Thailand werken nauw samen met een groot aantal Nederlandse klinieken waardoor het relatief eenvoudig mogelijk is om doorgestuurd te worden naar afkickklinieken in Thailand.

Zoek je hulp?

Welke klinieken zijn er in Thailand?
Hoe zit het met de wachttijden?
Bel voor advies:

Thailand

Effectief afkicken in Thailand

Veel van wat je in Nederland gewend bent zal je niet tegenkomen in Thailand. Zo zal je niet je gebruikelijke maaltijd op tafel krijgen maar kan je wel afkicken zonder de continue aanwezigheid van stress en drukte die rondom jouw verslaving ontstaan is.

In Thailand wordt er op compleet andere wijze met het leven omgegaan. Vanuit het boeddhisme wordt er bijvoorbeeld meer aandacht besteed aan het menselijk welzijn en het vinden van innerlijke rust. Behalve dat experts jou helpen om van je verslaving af te komen, draagt de Thaise cultuur ook bij aan een hoger niveau van bewustwording.

Wat kan je verwachten van afkickklinieken in Thailand?

Kwalitatieve begeleiding in een volledig andere setting

Alhoewel de behandeling en begeleiding sterk zal lijken op wat je in Nederland zou kunnen verwachten, heeft de setting veel invloed op jouw persoonlijke groei tijdens het afkicken in een afkickkliniek in Thailand.

Zo zal je ook in Thailand een diversiteit aan lessen individueel en in groepsvorm moeten volgen. Maar in tegenstelling tot Nederland, krijg je in Thailand de kans om delen van het land en de cultuur te ontdekken. Hierdoor krijgt je verblijf aan de afkickkliniek een extra positieve dimensie dat zal bijdragen aan het succesvol afkicken van je verslaving.

Verslavingskliniek in Thailand

Advies nodig?
Bel onze hulplijn

Ma. t/m Vrij. van 07:00 – 22:00

Bel onze hulplijn

Ma. t/m Vrij. van 07:00 – 22:00