Disclaimer

Afkickkliniekinfo.nl is met grote zorgvuldigheid samengesteld, doch aanvaardt de eigenaar geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van de informatie.

Sommige van het getoonde kan verouderd of niet (meer) juist zijn. De gebruiker is verantwoordelijk voor het controleren van de juistheid van de geboden informatie of adviezen.

Afkickkliniekinfo.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die direct of indirect voortvloeit uit (a) het gebruik van de informatie op de site, of (b) uit door derden (zoals o.a. afkickklinieken) verleende behandelingen of het achterwege blijven daarvan.

Afkickkliniekinfo.nl is geen agent of bemiddelaar van of voor derden (zoals o.a. afkickklinieken) en garandeert uitdrukkelijk niet de kundigheid, beschikbaarheid of enige andere garantie met betrekking tot die derden.

Via deze site wordt toegang geboden tot websites van derde partijen. Afkickkliniekinfo.nl is niet verantwoordelijk voor de content van deze websites.

Teksten en beelden van Afkickkliniekinfo.nl mogen niet gekopieerd worden zonder toestemming. Het vragen van toestemming kan via email: info [AT] afkickkliniekinfo.nl

Advies nodig?
Bel onze hulplijn

Ma. t/m Vrij. van 07:00 – 22:00

Bel onze hulplijn

Ma. t/m Vrij. van 07:00 – 22:00