Afkickkliniek in Brabant

Wat je moet weten over Brabant:

verspreid over brabant  Klinieken verspreidt over de provincie

GHB  Ook GHB behandeling

prive en verzekering  Privé en via verzekering

Geen controle meer over je drugs- of drankgebruik?
Wil je afkicken van een andere verslaving, zoals gokkengamenseks of roken?

Brabant heeft een slechte reputatie als het om drugs gaat. De regio staat bekend als een drugs hotspot, er wordt geschat dat er meer dan 6000 wietplantages zijn in de regio. Ook wordt er op grote school synthetische drugs geproduceerd, zoals XTC en MDMA.

Een regio waar veel drugsproductie plaatsvindt herbergt over het algemeen veel probleemgebruikers, aan drugs komen is immers relatief eenvoudig. Vooral Eindhoven spant de kroon en streeft zelfs Rotterdam voorbij qua drugsgebruik, zo blijkt uit analyses van het rioolwater in beide steden. Kortom, Brabant heeft net als de randstad te maken met veel verslaafden.

Zoek je hulp?

Welke klinieken zijn er in Brabant?
Hoe zit het met de wachttijden?
Bel voor advies:

Brabant

Over het algemeen denk je bij een verslaving meteen aan drank en drugs, maar ook compulsief gokken en excessief gamen kan leiden tot sociale en financiële problemen. Daarnaast kan je ook verslaafd raken aan nicotine, shoppen en sex. Over het algemeen heeft elke kliniek zo haar specialisaties. Vraag hiernaar als je contact opneemt. Zo kom je bij een kliniek terecht die bekend is met jouw specifieke verslaving.

Klinieken hebben zo hun sterke en zwakke punten. Oriënteer je daarom goed op het moment dat je hulp zoekt voor je verslaving. Afkickkliniekinfo helpt je daarbij want op deze site worden alle lokale mogelijkheden geïnventariseerd. De site is een uitstekend startpunt voor eenieder die zijn of haar verslaving wil overwinnen.

Welke afkickkliniek is het meest geschikt?

Over het algemeen wordt er meer succes geboekt als je wordt opgenomen in een kliniek. Vooral de grote steden Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Breda hebben meerdere mogelijkheden. Je kan ook thuis afkicken, waarbij hulpverleners bij aan huis komen. Ambulant afkicken is niet voor iedereen geschikt. In je thuissituatie is het moeilijk om eventuele verlokkingen te vermijden, je wordt vaker geconfronteerd met verleidingen.

verslavingskliniek brabant
Wil je liever afkicken in de regio? Brabant beschikt over uitstekende verslavingszorg.

Nu actie ondernemen!

Door afkickkliniekinfo te bezoeken heb je reeds de eerste stap gezet naar een verslavingsvrij leven. Neem vandaag nog actie, of het nou voor jezelf is of voor een naaste. Weet ook dat je er niet alleen voor staat, hulpverleners ondersteunen je maar al te graag.

Advies nodig?
Bel onze hulplijn

Ma. t/m Vrij. van 07:00 – 22:00

Bel onze hulplijn

Ma. t/m Vrij. van 07:00 – 22:00