Afkickkliniek in Rotterdam

Wat je moet weten over Rotterdam:

ruime keus  Ruime keus

zorgverzekering  Ook via zorgverzekering

kliniek en ambulant  Kliniek en ambulant

Geen controle meer over je verslaving?
Woon je in de regio Rotterdam en wil je afkicken?

Vergeleken met andere Europese steden scoort Rotterdam hoog qua drugsgebruik. Dat meldt het Europese agentschap voor verdovende middelen (EMCDDA) na analyses van het Rotterdamse rioolwater. Vergeleken met andere Nederlandse steden scoort Rotterdam daarentegen goed, zo wordt er in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven meer drugs gebruikt.

Omdat er in Rotterdam veel mensen met een verslaving wonen, is de verslavingszorg goed ontwikkeld. Rotterdam telt een aantal zeer gerenommeerde klinieken, waar je niet alleen terecht kan met een drank- of drugsverslaving, maar ook met problematiek omtrent sex, roken, gokken, gamen en Internetgebruik

Zoek je hulp?

Welke klinieken zijn er in Rotterdam?
Hoe zit het met de wachttijden?
Bel voor advies:

Rotterdam

Je verslaving (h)erkennen

Wellicht vraag je je af of je überhaupt met een verslaving te maken hebt. De scheidslijn tussen ‘normaal’ en probleemgedrag is soms moeilijk te herkennen. Als je twijfelt dan is het zaak om toch hulp in te schakelen. Je wil een latente verslaving zo snel mogelijk onderscheppen en dat doe je door een beroep te doen op specialisten die jouw situatie op waarde kunnen schatten.

Kliniekopname of alternatieve verslavingszorg?

De geijkte methode om van je verslaving af te komen is opname in een kliniek, maar het kan ook anders. In de regio Rotterdam zijn er voldoende mogelijkheden voor alternatieve hulpverlening. Zo zijn er ook zelfhulpgroepen en kan je thuis onder begeleiding afkicken, dat heet dan ambulante detox.

verslavingskliniek rotterdam
Bevrijd jezelf van een verslaving.

Vandaag beginnen met afkicken. Zet die stap!

Als jij het idee hebt dat je met een verslaving kampt, dan is het zaak om niet langer te blijven ontkennen of verbergen. Als je er vroeg bij bent heb je meer kans om je verslaving voorgoed te overwinnen.

Wij assisteren je door de verschillende klinieken in de regio Rotterdam te inventariseren. Zo zie je meteen welke kliniek het beste bij je past. Daarna is het slechts een kwestie van contact opnemen. Begin vandaag met afkicken!

Advies nodig?
Bel onze hulplijn

Ma. t/m Vrij. van 07:00 – 22:00

Bel onze hulplijn

Ma. t/m Vrij. van 07:00 – 22:00