Verslavingsklinieken in Zuid-Afrika

Binnenkort vind je hier meer informatie over verslavingsklinieken in Zuid-Afrika. Op dit moment zijn wij bezig met het verzamelen van alle relevante informatie over afkicken in dit prachtige land

Afkickklinieken in Kaapstad

Het prachtig gelegen Kaapstad is voor velen een ideale plek om te herstellen van verslaving. Rond de stad in rustige plaatsen zijn een aantal klinieken waar Nederlandse instellingen hun buitenlandse vestiging hebben. Hier kun je in een plek ver weg van Nederland en uit de eigen omgeving werken aan herstel.

De behandelingen zijn veelal (deels) in het Engels, dus een goed begrip van de Engelse taal is wenselijk voor een succesvol behandelingstraject.

Video over afkicken in Zuid-Afrika

Voor een inkijkje om hoe het is om af te kicken in Zuid-Afrika, bekijk de onderstaande video over Stijn. Na vier mislukte pogingen om in eigen land van de drugs te komen, gaat hij naar Zuid-Afrika voor een behandeling:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>